همکاری مشترک دانشگاه علوم پزشکی اردبیل و انجمن آب درمانی های اتحادیه اروپا

تعداد بازدید:۶۷
به منظور توسعه همکاری ها با انجمن آب درمانی های اتحادیه اروپا و در راستای رویداد اردبیل ۲۰۲۳، مرکز تحقیقات طب سنتی و آبدرمانی دانشگاه با همکاری معاونت های تحقیقات و فناوری، درمان و آموزش دانشگاه اقدام به برگزاری وبینار " آب درمانی " نمود.

در این جلسه مجازی، رئیس دانشگاه، معاونت های تحقیقات و فناوری، آموزش و درمان و مدیر روابط بین الملل و رئیس مرکز تحقیقات طب سنتی و آبدرمانی دانشگاه با دکتر یواخیم لیبر، دبیر کل انجمن آب درمانی های اتحادیه اروپا (ESPA) و دکتر کرت وان استورچ، مدیر عامل Europe Spa Med  در خصوص عقد تفاهم نامه مشترک و همکاری های دو جانبه در جهت فعالیت های تحقیقاتی، آموزشی و درمانی در زمینه آب درمانی های استان اردبیل، به بحث و تبادل نظر پرداختند. در این جلسه بر لزوم برنامه ریزی های بیشتر جهت معرفی پتانسیل های آب های درمانی استان اردبیل تاکید شد.

نظر شما :